Energieboost

All You Can Eat restaurants in Utrecht 

Utrecht is een mega gezellige en historische stad, maar van de hele dag rondlopen in Utrecht krijg je natuurlijk ook heel veel trek. Daarom hebben wij de leukste All You Can Eat restaurants voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier kijken welk restaurant jou het meeste aanspreek en heerlijk gaan eten! Bekijk de leukste restaurants die wij aanraden hieronder. 

Boxbrownies

FoodExplore

FoodExplore is een restaurant in Utrecht dat eigenlijk alleen voor de inrichting al de mooite waard is om een keer een kijkje te gaan nemen. Het heeft een super gezellige sfeer en is dan ook perfect om met grotere groepen te gaan eten. Je kunt hier voor een vaste prijs wandelen langs het buffet en kiezen uit de verschillende keukens die ze allemaal te bieden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van Italiaans, grill, Mexicaans, Tappas, en nog veel meer! Het restaurant ligt bij de spoorwegen in de oude reparatie plek van de treinen, waardoor het erg ruim is met veel plek. Het voordeel is dat er voor iedereen wel iets te vinden is wat ze lekker vinden, sommige mensen zullen het wel echter een nadeel vinden dat je moet opstaan om het eten te halen waardoor je soms niet met alle gasten tegelijk zal tafelen. 
Reviews op Google: 4.3 (3.571 reviews)

Umami Asian Cuisine

Voor wie opzoek is naar een restaurant dat gespecialiseerd is in de Aziatische keuken is Umami perfect! Het restaurant is uniek en modern ingericht  ingericht doordat het gelegen licht aan de Oude gracht in Utrecht. Om het eten te bestellen dat je wenst kun je gemakkelijk bestellen met een tablet, er is keuze uit een heleboel verschillende gerechten. Uiteraard zijn er allerlei verschillende soorten sushi in het restaurant waar je van kunt genieten, maar het is ook mogelijk om verschillende grill en wok gerechten te proeven. Gasten geven aan dat de bediening erg snel gaat en dat er een zeer vriendelijke en attente bediening rondloopt in het restaurant. Voor wie houdt van goede sushi en een lekkere cocktail midden in Utrecht is Umami zeker het proberen waard!
Reviews op Google: 4.4 (2.151 reviews) 

Deluxe BBQ

Bij dit restaurant is het mogelijk om van de gewone menukaart te bestellen, maar het is ook mogelijk om te genieten van een heerlijk All you can eat BBQ diner. Je kunt hier allerlei verschillende gerechten bestellen die je vervolgens kunt opbraden in het midden van de tafel! Het is super leuk om hier met het hele gezin te genieten van vers vlees. Het restaurant is van binnen erg ruim en het personeel staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden over het vlees of andere gerechten. Het eten wordt mooi gepresenteerd op de borden waardoor het een echte fine-dining ervaring is. Het is mogelijk om via een tablet het eten aan de tafel te laten bezorgen, zo kun je precies kiezen wat je graag wilt hebben. 
Reviews op Google: 4.7 (48 reviews) 

Silk Road Utrecht

Heb je zin in Aziatisch eten, maar niet in Sushi? Neem dan eens een kijkje bij Silk Road in Utrecht! Het restaurant heeft deze naam gekozen omdat ze hiermee ze oude handelsroute bedoelen die tussen China en het oosten van Azië loopt. Bij het restaurant serveren ze authentieke gerechten die voort komen uit familie recepten. Het restaurant is super gezellig ingericht en ze geven dus mogelijkheid om allerlei lekkere gerechten te proeven. Je betaald per gerecht, dus het is meer tapas als all-you-can-eat, maar alsnog raden wij dit restaurant zeker aan! De gerechten als silo, roti, kuku en tarkari zijn prima geprijsd, waardoor je alsnog kunt genieten van een hele hoop verschillende unieke gerechten. Het personeel is super vriendelijk en helpen bij het beantwoorden van vragen, voor een uniek diner is deze plek zeker aan te raden!
Reviews op Google: 4.6 (257 reviews)

MiLi

MiLi is een Aziatisch restaurant die bekend staan om hun prachtig geserveerde gerechten. MiLi is mooi en gezellig ingericht op een oosterse manier. Het is hier mogelijk om zowel via de kaart één gerecht te bestellen, als een all you can eat recept. Het restaurant is vooral gespecialiseerd in sushi, maar op de menu kaart staan ook gerechten als bief, zeevruchten, kip en een aantal vegetarische gerechten. De all you can eat gerechten van het restaurant zijn echter niet heel klein qua porties zoals vaak bij dit soort restaurants voorkomt. Je mag per persoon maar 1 gerecht per ronde bestellen. Veel gasten geven aan dit als iets positiefs te zien, dit zorgt er namelijk voor dat je niet na 1 ronde al genoeg hebt gegeten. Het personeel is erg vriendelijk en het eten komt snel aan, het is wel belangrijk om te melden dat het restaurant gebruik maakt van het concept “Slow-dining” als je haast hebt is dit restaurant dus misschien niet de beste keuze.
Reviews op Google: 4,6 (404 reviews)

Topkapi BBQ

Dit modern chique restaurant staat bekend om hun heerlijke barbecue. Je kunt hier een tafel krijgen waar een grill in het midden zit, hierop kun je dan heerlijk vers vlees zelf bereiden. Wat dit restaurant nog toegankelijker maakt voor iedereen is dat al het vlees dat hier geserveerd wordt, compleet halal is. Je betaald bij Topkapi een een vaste prijs, die verschilt door de weeks en in het weekend. Hierna kun je allerlei gerechten bestellen van het menu. Je besteld de gerechten via een tablet en er staat uiteraard vooral vlees op de menu kaart zoals kip, rund en lams vlees. Ook zijn er verschillende soorten groenten beschikbaar en bijgerechten zoals friet, rijst, brood en verschillende sauzen. Gasten geven aan dat het een leuke ervaring is om zelf het eten te mogen bereiden en dat het personeel vriendelijk en deskundig is. 
Reviews op Google: 4,6 (428 reviews)

Terug