Energieboost

Lunchen in Vlissingen            

Vlissingen, gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust, is niet alleen een ideale bestemming voor een dagje uit, maar ook de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch. Of je nu wilt neerstrijken in een gezellig strandpaviljoen, een sfeervol stadsrestaurant, of een knusse bistro in het oude centrum, Vlissingen heeft het allemaal. Geniet van verse vis, lokale specialiteiten, en nog veel meer terwijl je uitkijkt over de zee of door de  straatjes van deze stad slentert. Neem je vrienden, familie of collega's mee en ontdek de leukste lunchspots in Vlissingen!

Boxbrownies

Brasserie Parc

Voor een heerlijke lunch midden in Vlissingen kun je perfect terecht bij Brasserie Parc. Deze brasserie ligt midden in het centrum en heeft zijn naam eraan te denken dat je vanuit de brasserie uitkijkt over het Bellamypark. De brasserie heeft een ruim en groot terras en is ook binnen gezellig en huiselijk ingericht. Je kunt hier perfect terecht voor als je een gewone maar lekkere lunch wilt. Ze serveren verschillende soorten broodjes zoals een broodje gezond, carpaccio, zalm, kroket en meer. Ook kun je kiezen uit verschillende uitsmijters, salades en twaalf uurtjes. Gasten geven aan dat het restaurant helemaal compleet is, het heeft de juiste prijs en kwaliteit verhouding, een perfecte locatie, leuke sfeer en vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard om een keer de middag te spenderen dus!
Reviews op Google: 4.7 (180 reviews)

Sintjacobscafé

In het hart van Vlissingen ligt het gezellige cafe Sintjacobs. Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch vanaf half 12 ‘s middags. Het café is van binnen helemaal van hout wat zorgt voor een super gezellige en een warme sfeer. Buiten is een groot en ruim terras waar je kunt genieten van de zon en de voorbijgangers. De lunch menu kaart is erg gevarieerd met allerlei verschillende gerechten. ZO kun je bijvoorbeeld genieten van foccacia, sandwiches, burgers, uitsmijters, salades en nog veel meer. Een populaire keuze van veel bezoekers is de lunchplank. Hier krijg je een aantal gerechten waar je heerlijk van kunt genieten. Het café staat bekend om hun thee kaart, hier staan wel 40 verschillende soorten thee op, deze kun je natuurlijk niet laten staan tijdens de lunch! Gasten geven aan dat de bediening erg snel en behendig te werk gaat wat toevoegt aan de positieve sfeer van het café.
Reviews op Google: 4.6 (605 reviews)

La Bella Cucina

Dit lunchcafé ligt midden in het centrum van Vlissingen. Je kunt hier ter plaatste eten, maar het is hier ook heel gemakkelijk om een broodje te halen voor onderweg! La Bella Cucina maken de lekkerste Italiaanse broodjes en maaltijd gerechten. Je hebt hier super veel verschillende uniek belegde broodjes zoals bijvoorbeeld de “Panino Dolce Vita” met salami en mozarella of de “Panini caprino” met geitenkaas en parma ham. Vooral de broodjes zijn erg aan te raden, maar er zijn ook een aantal andere gerechtjes te vinden.  Je kunt zowel binnen als buiten eten, maar buiten zijn wel maar een aantal plekken beschikbaar waardoor het vaak vol zit. Binnen zijn er een aantal zit plekken en kun je ook Italiaanse producten aanschaffen. Gasten geven aan dat het personeel erg vriendelijk is en dat de broodjes ruim belegd worden, het wordt ook aangeraden om een borrelplank te bestellen, deze kun je zelfs bestellen zodat je deze op feestjes of borrels kunt neerzetten. 
Reviews van Google: 4.8 (150 reviews)

Visamy

In Vlissingen kun je natuurlijk niet weggaan zonder een keer vis gegeten te hebben. Visamy is dan ook een visrestaurant aan het Bellamy park in Vlissingen. Je kunt hier verse vis kopen in de winkel, maar het is ook mogelijk om te genieten van heerlijke verse visgerechten. Voor de grote eters kun je in de middag een stuk vis eten met frietjes erlangs, maar er zijn ook een heel aantal broodjes beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een broodje zalmfilet, scampi, krabsalade, kibbeling, en nog veel meer! Je kunt deze lekkernijen op zowel zacht brood als stokbrood krijgen. Zowel binnen als buiten is het restaurant ingericht naar thema. Gasten geven aan dat hier de lekkerste vis broodjes van Vlissingen te vinden zijn en dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam is. 
Reviews van Google: 4,6 (1.271 reviews)

Tilly Rose

Tilly Rose is een klein en schattig café in het midden van Vlissingen. Het staat eigenlijk bekend om hun zoete gebak en verschillende thee, maar je kunt hier ook broodjes krijgen! Je kunt zowel binnen als buiten genieten van de lekkernijen die ze hier te bieden hebben. Het is allemaal sfeervol en roze ingericht. De broodjes zijn heerlijk vers gemaakt en je hebt keuze uit bijvoorbeeld eiersalade, cripsy chicken en geitenkaas. Het is ook mogelijk om avocade toast met gepocheerd ei te bestellen, tosti’s of wraps. Gasten geven aan dat hier een heerlijke authentieke en huiselijke sfeer hangt, als je niet van houd van broodjes tijdens de lunch wordt het aangeraden om het gebak te proeven. Ook de thee in het café schijnt heerlijk te zien, zeker het proberen waard dus!
Reviews van Google: 4.7 (134 reviews)

de Gecroonde Liefde

De Gecroonde Liefde is een restaurant in de haven van vlissingen. Het is een groot, ruim, licht en modern restaurant waar je in de middag een tussenstop kunt maken om heerlijk te gaan lunchen. De menu kaart is vrij simpel, maar er is genoeg keuze voor een lekkere maaltijd. De maaltijden zijn iets culinairder dan andere gerechten zo staat er bijvoorbeeld kimchi op het menu, maar ook falafel, zeebaars en mosselen. Voor de kleine eters zal er hier misschien minder te vinden zijn, er is namelijk geen kindermenu te vinden bij het restaurant. Al het eten wordt op een mooie manier geserveerd en mensen geven aan dat de bediening erg vriendelijk is. Wat ook vaker wordt benoemd door de gasten is dat de cocktails erg lekker zouden zijn. Je kunt hier zowel binnen als buiten lunchen met een prachtig uitzicht op de haven. 
Reviews van Google: 4.5 (254 reviews)

Eetcafé Roots

Zoek je een café aan de haven met een hele andere sfeer als de Gecroonde liefde? Dan is Eetcafé Roots zeker een kijkje waard. Dit eetcafé ziet is van binnen erg sfeervol met het uiterlijk van een ouderwetse woonkamer. Je kunt hier zowel binnen als buiten eten en er staan iets meer standaard dingen op de menukaart zoals belegde broodjes met eiersalade of gezond, verschillende uitsmijters en een variatie aan verschillende panini’s. Het is erg speels en gezellig ingericht waardoor je spontaan vrolijk wordt als je er naar binnen gaat. Gasten geven aan dat je heerlijk kunt genieten van het uitzicht en dat het een echte verborgen parel is in Vlissingen. Het personeel is super vriendelijk en het eten komt snel bij de tafel. 
Reviews van Google: 4.5 (362 reviews)

Marcus Coffee, Tea Blends & Lifestyle

Dit koffie tentje in het centrum van Vlissingen aan het Bellamy park is naast de heerlijke koffie, ook een gezellig plekje om te lunchen! Je kunt binnen en buiten genieten van verschillende gerechten. Binnen heeft het een industriële en huiselijke sfeer waardoor het super gezellig oogt. Je kunt hier verschillende lunch gerechten krijgen waaronder verschillende sandwiches, wraps en bruchetta’s. De gerechten worden mooi en ruim geserveerd en je kunt bij een koffie tent natuurlijk de koffie niet laten ontbreken, alhoewel veel gasten ook de shakes op het menu aanraden. Gasten geven aan dat er een levendige sfeer in het café hangt en dat het personeel heel erg vriendelijk is. De combinaties van het eten zijn erg uniek en vooral de Bruchetta’s is heerlijk om in de middag een pauze mee te nemen van een dagje Vlissingen.
Reviews van Google: 4.9 (357 reviews)

Terug